Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Vijf Plantenextract vaginaalzetpillen€ 19,99


Bestellen

Omschrijving:
Toepassing
De Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.

Samenstelling
Actieve bestanddelen:
- 600 mg Sint Jans Kruid (Hypericum Perforatum Oil)
- 160 mg Duizendblad (Achillea Millefolium Extract)
- 160 mg Herderstasje (Capsella Bursa Pastoris Extract)
- 120 mg Calendula (Calendula Officinalis Extract)
- 120 mg Kamille (Chamomille Recutita Extract).
Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera Alba), gehydrogeneerde plantaardige olie
(Witepsol H 15), Propylene Glycol, Tocopherol.

Gebruiksaanwijzing
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginaaltablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Voor de verzorging van de vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. In overleg met een arts kan de gebruiksperiode worden verlengd.
Bij een droge vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. Bij twijfel over het gebruik: raadpleeg de arts.

Waarschuwing
U mag Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door. 

Aanbevolen door gynaecologen
Dit product wordt aangeraden door gynaecologe Barbara Havenith van Vrouwenpoli Boxmeer. Barbara Havenith houdt zich bezig met conventionele en complementaire behandelingen. Vanaf heden is Vaginor Plus ook verkrijgbaar via Vrouwenpoli Boxmeer. 

Ook gynaecologe mevrouw M. Suvalic-Barakovic raadt al jarenlang de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals aan vanwege hun plantaardige ondersteunende en verzorgende kracht.

Inhoud
10 vaginaal zetpillen á 3 gram

Over :
 

Website van Vijf Plantenextract vaginaalzetpillen