Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Hortensia€ 9,95


Bestellen

Omschrijving:
De bloem van de Hortensia bestaat uit allerlei kleine bloemetjes, die één geheel vormen. Zo ook met de gemoedstoestand die hiermee verbonden is. Als er heel veel dingen in je leven zijn, wat dan ook, dan verbindt de Hortensia dit tot een geheel. Dit gebeurt omdat je aura, door het innemen van de remedie, groter wordt. Je voelt dat de ruimte om je heen groter wordt. Daardoor ben je in staat op jouw eigen manier alle zaken een plaats te geven en wel zo dat de dingen duidelijker en helderder worden. Als je moeite hebt met lezen of rekenen, 'verbindt' de Hortensia de linker- en rechterhersenhelft. Je kan makkelijker en geconcentreerder studeren.

Ervaringen: - Voelt en ervaart als zeer kleurrijk. Blauw met een vlekje rood & geel, en een beetje gifgroen. Ervaart gezang en blijheid. De dufheid verdwijnt. Opent vizier en ogen. Ogen gaan scherper zien. Moeheid en duizelingen verdwijnen. Ontspanning, aarding en verkoeling. Verkoeling op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Verbinding makend tussen hartchakra en keelchakra. Het openen van de keelchakra. Deze remedies helpt je om bij jezelf te blijven. Tevens aura beschermer.
- Voor mensen die te of erg gevoelig zijn van prikkelingen van buitenaf en die dicht kunnen/dreigen te slaan en zich emotioneel afsluiten. Autisme / hoog begaafden.
- Zorgt voor betere beheersing c.q. emotionele verdeling van zowel lichamelijke / emotionele als spirituele gebeurtenissen. Vrolijk, Luchting, Vrijheid. Overkoepelend, maakt chaos weer tot rust. 
- Leren gaat makkelijker en geconcentreerder.
- Hortensia geeft je bestaansrecht. Het wezenlijke van wie je bent. Dat je dat mag uitdrukken in deze wereld. Dus je wordt niet meer tegen gehouden.


Alle bloesemremedies worden verzonden per TNT brievenpost, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.
Het getoonde bedrag is inclusief verzendkosten.Website van Hortensia