Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens€ 21,00


Bestellen

Omschrijving:
Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens - Huis van Zuivering.
Het heeft zijn symbolische betekenis voor de gehele mensheid dat Alcyone, de grote Zon in het sterrenbeeld van de Plejaden, rond de eeuwwisseling overging van het teken Stier naar Tweelingen. Om de mensheid te tonen wat het wérkelijke karakter van een belangwekkende Ster als Alcyone is, en wat haar symbolische betekenis is voor de mens van nu, heeft Christiane Beerlandt zich opengesteld voor de pure 'taal' van deze ster.
Het eerste deel van dit boek beschrijft het algemene karakter van Alcyone als spiegel voor de mens.
Wat heeft een Ster als Alcyone aan ons, mensen, te vertellen? Wat is haar psyche, haar karakter, wat straalt zij uit?
In een tweede gedeelte wordt de betekenis voor heel de mensheid van de overgang van Alcyone naar het teken Tweelingen beschreven.
Het derde, grootste deel, omschrijft de symboliek van Alcyone in relatie tot de Twaalf Principes.
Een speciale aandacht vragen: het Huis van je geboortehoroscoop waarin Alcyone staat, en de planeten waarmee zij een aspect vormt. Het laatste deel van het boek geeft hierover uitgebreide informatie. Je hoeft hiervoor geen kennis van astrologie te hebben.

Auteur: Christiane Beerlandt

Over Christiane Beerlandt:
Christiane Beerlandt beschikt over uitzonderlijke begaafdheden qua psychologisch aanvoelen en een grote wijsheid. Daaruit ontsproot haar veelgeprezen naslagwerk “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding”, dat zeer diepgaand en in een voor iedereen begrijpelijke taal de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1100 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker) beschrijft, evenals de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen (neus, oren, hersenen, lever, darmen, knie, nagels, enz.). Ook veel artsen werken met dit boek. Ze geeft lezingen in binnen- en buitenland.
Zij is o.a. bekend van het NCRV-televisieprogramma De Stoel.

ISBN/Bestelnummer: 9789075849332

Website van Alcyone of het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens