Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Bondgenoot
Bestellen

Omschrijving:
Uit het hart gegrepen
Ik heb nu al verschillende exemplaren van dit boekje gekocht! Telkens als ik hoor dat iemand in mijn omgeving wordt geconfronteerd met kanker pak ik er weer eentje in... Ik vind dit boekje voor iemand met kanker een prachtige kans om uit die slachtofferrol te kruipen en zelf weer de controle over lijf en leden te krijgen. Om niet meer boos te zijn op 'dat lijf met kanker', maar liefdevol en trots.

Bondgenoot
Vandaag ademloos naar Henk geluisterd en onderweg in de trein het boek uitgelezen. Fantastische kijk op het mens zijn en de wereld. Henk, dankjewel 

Genezend
Ik heb het boek in een adem uitgelezen en heb een geheel nieuwe kijk op wat er in mijn lichaam gebeurt. De parallel tussen wat er zich in het lichaam afspeelt en wat er momenteel in de wereld gaande is, raakt het hart. Het boek heeft mij geinspireerd om me in te zetten voor een betere wereld. Dikke pluim!

Bijzonder boek
Vandaag het verhaal van Henk gehoord, het boek gekocht en in 1 keer uitgelezen. Een schitterend boek, waarvan de echtheid en betrokkenheid afstraalt. Het verhaal gaat over een immuuncel die ten strijde trekt tegen de 'leegte'. Lekker en oprecht geschreven. Heel bijzonder. Bedankt Henk!

(Bovenstaande teksten zijn lezersreacties die gepost zijn op Bol.com)


Auteur: Henk Fransen

Over Henk Fransen:
Dit boek is in de ik-vorm geschreven. De ' ik´ is een immuuncel, Bondgenoot geheten. Bondgenoot beschermt de mens tegen vijanden en herinnert alle cellen aan hun unieke opdracht. In dit meeslepende, superoriginele verhaal bindt bondgenoot de strijd aan met leegte, die de mens dreigt te vernietigen. Het lijkt aanvankelijk een hopeloze strijd: leegte is een geducht tegenstander en de behandelingen van Witjas maken het er ook niet veel beter op... Geholpen door het hart en Stem komt Bondgenoot echter tot diepere inzichten, zodat hij uiteindelijk zijn kroon verdient: hij buigt zijn teleurstellingen en pijn om in het voordeel van de mens en draagt zo bij aan de genezing van de mens.

ISBN/Bestelnummer: 9072455851