Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Samen sterk bij kanker
Bestellen

Omschrijving:
Dit is een boek voor mensen met kanker en hun naasten. Volgens de auteur kan de manier waarop we elkaar onder moeilijke omstandigheden steunen, het verschil betekenen tussen leven en dood. In het eerste deel van het boek bespreekt hij drie onderzoeken die dit wetenschappelijk zouden aantonen. In deel II bespreekt hij zeven projecten waarbij mensen met kanker worden gesteund door familie, vrienden en zelfs onbekenden. (Drs. J.M. Spee)

Pakkend en ondernemend
Wanneer kanker je raakt, van dichtbij, dan is dit boek een steun. Het geeft terug moed en zelfs energie om het heft in eigen handen te nemen. De verhalen zijn pakkend en de projecten ondernemend en gericht op zingeving. Een boek dat je beweegt en in beweging zet.

Ontroerend en zeer inspirerend!
Ik heb dit boek met tranen in mijn ogen gelezen. Het is ontzettend pakkend geschreven, en je zou dit boek het liefst in 1 keer uitlezen. Wat me zeer aanspreekt is dat het niet alleen ontroert, maar dat je ook in actie wilt komen en dat het boek daar zeer praktische handvatten voor biedt. Wat mij betreft een must voor gezonde en zieke mensen!

Pure inspiratie
Heb het boek in één ruk uitgelezen en opnieuw gelezen. Henk schrijft rechtstreeks vanuit zijn hart en weet mij te raken. Vervolgens kan hij dit gevoel vertalen naar praktische handvatten. Een werkelijke aanrader voor iedereen, met of zonder kanker. Ik hoop dat jullie bij het lezen van dit boek dezelfde inspiratie opdoen zoals ik die ervaren heb. Johan

(Bovenstaande teksten zijn lezersreacties die gepost zijn op Bol.com)


Auteur: Henk Fransen

Over Henk Fransen:
Met Samen sterk bij kanker heeft u een ontroerend en origineel boek in handen, waarin het hart van een arts spreekt.

Dit boek geeft wetenschappelijk bewijs voor de kracht van de liefde en inspireert je om van deze kracht gebruik te maken. Het is in eerste instantie geschreven voor mensen met kanker en hun naasten, maar alle mensen - ziek of gezond - kunnen deze kracht in hun omgeving mobiliseren en er hun voordeel mee doen.ISBN/Bestelnummer: 9077770259