Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Voedingsinterventie bij kanker
Bestellen

Omschrijving:
voortreffelijke leidraad voor kankerpatient en oncologen
Zelf gebruikster van dit goed leesbare boek , perfect naslag werk op het gebied van voedingsinterventie en de werkzaamheid van de besproken stoffen in het menselijk lichaam. Een zeer goede leidraad voor kankerpatienten en degene die preventief met goede voeding werken aan het behoud van hun gezondheid. 

Antwoord op vele vragen
Eindelijk alle informatie op een rijtje . Volledig en goed onderbouwd naslagwerk. Met dit boek in de hand ben je een gelijkwaardig gesprekspartner voor de arts als het over voeding en kanker gaat. 

Leesvoer voor oncologen
Dit in het voorjaar van 2003 verschenen boek is een echte aanrader, voor kankerpatiënten en nog meer voor hun behandelaars. Het geeft een goed wetenschappelijk onderbouwd overzicht van de belangrijkste stoffen uit de voeding die een gunstig effect kunnen hebben op kanker. Uit het boek komt de encyclopedische kennis van collega Valstar op het gebied van voeding en kanker goed naar voren en dat maakt dit een uniek naslagwerk. Een zeer uitgebreide literatuurlijst staat niet in het boek, maar wel op de homepage www.ngoo.nl . Ook mis ik een index en de lay-out is saai maar dat doet geen afbreuk aan het belang van dit boek. Johan Bolhuis, arts 

(Bovenstaande teksten zijn lezersreacties die gepost zijn op Bol.com)

Auteur: Engelbert Valstar

Over Engelbert Valstar:
Voeding is belangrijk in gezondheid. Voor kankerpatienten is dit belang nog groter. Het lichaam moet een goede afweer kunnen handhaven bij de ziekte en tegen de voorgeschreven medicijnen. Het grootste deel van dit boek gaat over de werking van stoffen om de afweer hoog te houden. Het gebruikt hiervoor gegevens uit verschillende onderzoeken bij mensen en uit experimenten. Het gaat dan om veelal recente informatie, want het onderzoek naar de relaties tussen voeding en het ontstaan en de preventie bij ziekten als kanker vordert gestaag. De auteur is arts-bioloog. Een boek dat is gericht op belangstellenden met een behoorlijke basiskennis en vooral op artsen en specialisten in de kankerbehandeling.

ISBN/Bestelnummer: 9058601927