Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Sint Janskliniek


Titi Koolsbergen
Halvemaanstraat 3
5211 VV Den Bosch
Noord-Brabant
073 6149499

info@sintjanskliniek.nl
 
Disciplines:
Iriscopie, Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire geneeskunde
 
Omschrijving:
Arts Titi Koolsbergen is gespecialiseerd in de natuurgeneeskunde en praktiseert sinds 1992 in de St.-Janskliniek te Den Bosch. Daarnaast maakt ze onder meer deel uit van de redactie adviesraad van het vaktijdschrift "De Orthomoleculaire Koerier". Omdat ze zelf ooit leed aan ME gaat dit ziektebeeld haar bijzonder ter harte.

Sinds kort is de kliniek verhuisd. Het nieuwe adres treft u bovenaan deze pagina aan. Ik heb hier zitting met mijn collega Ton Windgassen, arts voor natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Verder zijn er een natuurgeneeskundig therapeut en een psycholoog werkzaam onder het zelfde dak.

Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de Levend Bloed Analyse (LBA) middels donkerveld-, én phasecontrastmicroscopie en zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van de ziekte van Lyme. Vanwege de uitbreiding kunt u nu ook in de Sint Janskliniek terecht voor iriscopie, hypnotherapie en therapeutische gesprekken.

Belangrijk voor patiënten is verder het door Titi Koolsbergen en Janneke Vreugdenhil geschreven boek "Vechten met gerechten tegen candida en ME". Dit eerste boek in een reeks "vechtkookboeken" bevat behalve uitleg over de aandoening en nuttige informatie vooral ook vele verrassend gevarieerde en smakelijke recepten die in het candida-/ME-dieet passen. Het boek "Vechten met gerechten tegen candida en ME" kan worden besteld in onze online boekwinkel. Klik hier.
De reeks is tegenwoordig uitgebreidt met twee nieuwe boeken: Vechten met gerechten tegen glutenintolerantie en Vechten met gerechten tegen migraine en spanningshoofdpijn. Deze hele serie is te bestellen op deze site bij de literatuur.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

ABNG2000 - Artsenvereniging voor Biologische en Natuurlijke Geneeskunde