Vind nu een alternatief arts / therapeut in
star remedies bloesemremedies

 
Star Remedies is actief op het gebied van import en distributie van bloesemremedies, edelsteenremedies en natuurproducten in de Benelux en door geheel Europa. Naast onze eigen producten importeren en distribueren wij ook producten uit het buitenland.

In samenwerking met C.I.N.T. Benelux Opleidingen B.V. biedt het de mogelijkheid voor therapeuten een opleiding te volgen tot C.I.N.T. therapeut. Star Remedies is daarnaast actief op zowel nationale- als internationale beurzen. Meer informatie over C.I.N.T. vindt u via een klik op het logo.

Sinds haar ontstaan heeft Star Remedies één doel voor ogen: hoogwaardige kwalitatieve producten leveren ondersteund door een optimale dienstverlening aan zowel winkeliers, therapeuten en consumenten. Star Remedies identificeert zich volledig met haar producten. De filosofie van Star Remedies is dat zij zich altijd zal inzetten voor natuur- en diervriendelijke producten. 
Anderzijds streeft Star Remedies bij haar doelgroepen naar een reputatie van integriteit en betrokkenheid. Hierbij geldt een kwaliteit en servicegerichtheid als voorwaarde.

 
Dit alles is samengevat in ons motto: U verwacht kwaliteit, wij leveren kwaliteit; een betere manier van leven.


Star Remedies vindt u terug in onze webshop via deze link: Star Remedies Bloesem remedies gemaakt door Micha en Madeleine


Star Remedies BV is gevestigd te Badhoevedorp.

Postadres: Sloterweg 150, 1171 CV  Badhoevedorp
Bezoekadres: Schipholweg 275, 1171 PK  Badhoevedorp
Tel: 020 6593228 (ma-vr, 09:00 - 17:00)
Fax: 020 659 9723
Mail: info@starremedies.nl 
Web: www.starremedies.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Terug naar de webshop